Hej äckliga vinter

Så kom den då…den förhatliga vintern. Vintern är definitivt inte min årstid. Det är kallt och halkigt. Massor av tunga kläder måste vi ha på oss och skor…skor som är bland det värsta jag vet. Jag vet ju att jag är en hemsk människa i detta livet men jag måste ju ha varit mycket värre i mitt förra. För jag antar att det är ett straff att tvingas leva i snö och kyla…Innan snön kå var jag ute på Bokenäset vid Eriksberg och tog en del väldigt vackra kort. Njut av dessa mina vänner för just nu är jag inte så kreativ som jag brukar. Ha en fin dag i alla fall…eländet…isen och halkan regnar bort på lördag. Så Carpe Diem hälsar allas er Fenixmona
Annonser

2 tankar om “Hej äckliga vinter

 1. Hej du där i väster. Bara att hålla med, vintern är absolut ingen höjdare. Fy för kalla mornar och ännu mera fy för lika kalla och därtill mörka eftermiddagar och kvällar!
  Lev väl på hoppet att det ska komma bättre tider!
  SA & Tiger

 2. Men Mona då så du säger;-) ha,ha, jag har inget direkt emot vintern bara den bestämmer sig att den ska vara vinter, suttit och läst det jag har missat, alltid lika roligt.tittat på dina nya fina kort känner igen mig sen jag bodde i G-borg, facinerande med dessa kala klippor jag som kommer ifrån skogen, nu är jag tillbaka där jag hör hemma.
  det är bara det inre kaoset som inte flyttar.
  Snart Mona är du tillbaka till ditt älskade Turkiet.
  Kram/Birgitta   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s