Äntligen

GODMORGON alla vänner!

Om ni råkar ha några liter whiskey kvar efter helgen

så prova detta recept på en riktigt smarrig

fruktkaka. Hör gärna av er och berätta för mig hur

ni lyckats! Kram från Fenixmona.

Lättlagad och trevlig FRUKTKAKA:
1 dl socker 4 ägg 2 dl torkad frukt 1 tsk salt 1 dl farinsocker 4 msk citronsaft nötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen. 

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt … 

Schätt på elvischpen igen..

 

Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel

Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.

Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.

Kolla whischkyn.

Schila citronsaften, lägg till en mat…sched… och schå socker, eller nåt, va fan.

Schmörj ugnen.

Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.

Schläng ut schkålen genom fönschtret, och …. schå kolla schen whiskyn.

Gå å lägg dej… Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall…? 

Annonser

En tanke på “Äntligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s